MOŽE LI STOPAMA IBRAHIMOVIĆA? Srpski fudbaler zadovoljan transferom karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 14:35

MOŽE LI STOPAMA IBRAHIMOVIĆA? Srpski fudbaler zadovoljan transferom karijere

Veliki izazov.

- Čukaričkom želim da ostvari svoje ambicije i izbori se za kvalifikacije za Ligu Konfederacija - izjavio je bivši fudbaler tog tima Veljko Birmančević.

Birmančević je potpisao ugovor sa prvakom Švedske ekipom Malmea, a pobedu svog sada već bivšeg tima protiv Metalca (2:0), ofanzivni vezista je odgledao sa klupe.

- Navikao sam da budem starter, da igram od početka meča, tako da mi je bilo vrlo čudno da budem na klupi. Naravno, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radovao sam se golovima, potom i pobedi Čukaričkog. U međuvremenu, potpisao sam za Malme, a moj bivši tim se popeo na treće mesto. Tu ih ostavljam, sa lepom zalihom za Evropu. Klubu pre svega želim da ostvari svoje ambicije i izbori se za kvalifikacije za Ligu Konfederacija - rekao je Birmančević za klupski sajt.

Večeras (20.00) u Pireju Olimpijakos čeka Zvezdu, a i jedan i drugi klub ne stoje dobro na tabeli Evrolige i želeće verovatno što pre da zaborave ovu sezonu. Kvota na keca je 1,45, a na dvojku 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Olimpijakos - Zvezda.

Strelac devet golova za Čukarički u tekućoj sezoni potpisao je ugovor sa Malmeom, koji će biti veliki izazov u nastavku njegove karijere.

- Najviše je presudilo to što me je Malme baš želeo,i to kao igrača koji bi bio jedan od oslonaca tima. Ovo će biti moj prvi inostrani angažman, a izabrao sam klub sa velikom tradicijom, jedan od najvećih u Skandinaviji. Klub koji je osvojio mnoštvo trofeja, iznedrio jednog Zlatana Ibrahimovića.

Birmančević će sa Malmeom učestvovati u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a 10. aprila počeće šampionat ove skandinavske zemlje, pre toga i takmičenje u švedskom Kupu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Polina, ćerka hokejaške legende Vejna Greckog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Birmančević: Čukaričkom želim da ostvari svoje ambicije

Izvor: RTS, 05.Mar.2021

Ofanzivni vezista Čukaričkog Veljko Birmančević potpisao je ugovor sa prvakom Švedske ekipom Malmea, pa je pobedu svog sada već bivšeg tima protiv Metalca sa 2:0 odgledao sa klupe. Opraštajući se od tima Birmančević je istakao želju da Čukarički ostvari svoje ambicije i izbori se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.