Lutovac: Na lažnim izborima može samo da se glasa ali ne i da se bira

Izvor: Beta, 16.Jun.2020, 10:57

Lutovac: Na lažnim izborima može samo da se glasa ali ne i da se bira

Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je danas da je bojkot lažnih izbora prvi korak ka tome da Srbija bude zemlja kakvu žele gradjani koji u njoj žive, i iz koje mladi ne odlaze nego se u nju vraćaju, saopšteno je iz DS-a.Lutovac je nakon razgovora sa gradjanima Leskovca, tokom kampanje bojkota izbora 21. juna, rekao da će se za to DS i gradjani izboriti zajedno.On je rekao da na lažnim izborima može samo da se glasa, ali ne i da se bira jer su rezultati unapred poznati, zbog čega je bojkot jedini istinski slobodan izbor.Prema njegovim rečima, ako gradjani ne veruju u to da državne institucije rade za gradjane i služe gradjanima i da su mediji slobodni, "treba ostati kod kuće i bojkotovati lažne izbore"."Srbija u kojoj svi imaju jednake šanse je Srbija koja je dobra za sve", kazao je Lutovac.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DS: Aktivna kampanja bojkota se nastavlja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020

Aktivna kampanja bojkota Demokratske stranke nastavila se i ove nedelje, saopšteno je iz ove stranke i navedeno da su predsednik DS Zoran Lutovac i član Izvršnog odbora Srđan Milivojević razgovarali sa građanima Merošine, Vranja i Leskovca...U tom razgovoru, navodi se, građanima su poručili...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.