Loko Bjelsa konačno u Seriji A?

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 17:11

"Loko" Bjelsa konačno u Seriji A?

Boravak u Rimu nećemo računati.

Marselo Bjelsa je šestog jula 2016. godine postavljen za šefa struke Lacija, samo dva dana kasnije napustio je klub.

To je bio njegov boravak u Seriji A.

Predvodio je potom francuski Lil, a od 2018. godine je u Lids junajtedu.

Prema poslednjim informacijama Argentinac je spreman da napustio ekipu sa "Eland rouda".

Italijanska "L'Arena" iz Verone se poziva na svoje izvore iz Južne Amerike i tvri da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bjelsa spreman da se okuša u Seriji A, ali navodno samo ako Lids ne izbori plasman u Premijer ligu.

Navodno je i zainteresovan za klupu Fiorentine, tačnije za projekat Roka Komisa u klubu iz Firence, a opcija za argentinskog stručnjaka mogla bi da bude i Helas Verona, kako je aktuelni trener ovog sastava Ivan Jurić na radaru upravo Fiorentine i Vest Hema.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bijelsa bi mogao u Seriju A?

Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020

Navodno su opcije Fjorentina i Verona..Postoje izveštaji iz Italije koji kažu da bi Marselo Bijelsa mogao da napusti Lids i da se na neki način vrati u Seriju A, gde su dva kluba zainteresovana za njegove usluge: to su Fjorentina i Verona...Novine L’Arena, bazirane u Veroni, prenele su izvore iz...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.