Izvor: MozzartSport.com, 21.Maj.2020, 22:25

Bijelsa bi mogao u Seriju A?

Navodno su opcije Fjorentina i Verona

Postoje izveštaji iz Italije koji kažu da bi Marselo Bijelsa mogao da napusti Lids i da se na neki način vrati u Seriju A, gde su dva kluba zainteresovana za njegove usluge: to su Fjorentina i Verona.

Novine L’Arena, bazirane u Veroni, prenele su izvore iz Južne Amerike koji tvrde da bi Bijelsa mogao putem Italije, ali samo ako Lids ne bude izborio plasman u Premijer ligu naredne sezone.

U ovim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << izveštajima pominje se da Bijelsa voli izazove, te da bi mogao da bude zainteresovan sa projektom koji za Fjorentinu ima predsednik kluba Roko Komiso.

Naravno, El Loko je već u karijeri, barem na papiru, vodio neki tim iz Serije A. On je došao na klupu Lacija 2016. godine, a onda se nije ni pojavio na konferenciji za medije na svom predstavljaju. I tako se Lacio okrenuo Simoneu Inzagiju.

Bijelsa je do sada u karijeri vodio Njuels Old Bojse, Atlas, Ameriku, Velez, Espanjol, Argentinu, Čile, Atletik Bilbao, Marselj, Lil i sada je u Lidsu.

Jedno pravo iskustvo u Seriji A bi mu svakako upotpunilo već bogatu karijeru u kojoj je prošao i Španiju, Englesku, Francusku. Par dana u Laciju nećemo da mu računamo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bijelsa napušta Lids i odlazi u Seriju A?

Izvor: B92, 21.Maj.2020

Marselo Bijelsa mogao bi da napusti Lids, ako se engleski klub ne plasira u Premijer ligu...Italijanska "Arena" prenosi da bi Bijelsa mogao da vodi jedan od timova iz Serije A...Novinari iz Verone prenose da bi Bijelsa mogao da preuzme Fiorentinu ili Veronu...Novi predsednik Fiorentine uložio je veliki...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.