Letnji filmski maraton je počeo! Izaberite naslov i uživajte!

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Jun.2023, 09:15

Letnji filmski maraton je počeo! Izaberite naslov i uživajte!

Ljubitelji komedije, imamo savršen naslov za vas, a to je „Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida“. U ovom fenomenalnom filmu Kada Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon jedne noći provedene sa Benom. Neobični par pokušaće da se izbori sa novonastalom situacijom, a da li će u tome uspeti, saznaćete ukoliko u četvrtak od 18.05h uključite kanal FilmBox Extra.

Ukoliko želite da se upoznate sa fascinantnim portretom legendarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Koko Šanel, revolucionarne modne diktatorke, onda ne propustite film „Koko pre Šanel“ koji će biti emitovan u petak od 19.10h na kanalu FilmBox Premium. Ona je ta koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, nakit i pantalone. Stvorila je uzor ekstremne elegancije s „malom crnom haljinom“ na čelu, kao i najzavodljiviji parfem na svetu – Šanel No 5. Šokantan život, naoko hladne, uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njena usamljenost tako velika kao i njena slava. Fantastična uloga nezaboravne Amelije – Odri Tatu.

U subotu se spremite za još jednu ljubavnu priču koju zasigurno nećete zaboraviti – film „Jedna jedina“. Sus, koja radi u salonu lepote pokušava da uživa u životu sa svojim mužem Italijanom. Sve što joj treba je nova kuhinja i sve će biti savršeno. Ali čim zatrudni, ona otkriva da njen zavodljivi muž nije samo njen. U međuvremenu Niler ugrađuje novu kuhinju. Njemu i njegovoj supruzi Lizi upravo je odobreno usvajanje. Uprkos svemu tome Niler se zaljubljuje u Sus. Svi su sigurni da znaju šta žele i sa kim to žele, ali kako obično biva, ispostaviće se da je onaj pravi neko sasvim drugi… Sve ovo ćete moći da vidite od 19.15h na kanalu FilmBox Stars.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.