Labud ili Vuk?

Izvor: MozzartSport.com, 29.Jan.2018, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Labud ili Vuk?

Uzbudljiv finiš prelaznog roka za Lazara Markovića

Odlučujućih 48 sati je pred Lazarom Markovićem. Zaboravljeni ofanzivni vezista Liverpula ponovo je primoran da sreću potraži na pozajmici, a poslednji put, iako je dobro igrao u Halu, nije uspeo da se izbori za trajan ugovor.

U ovom trenutku nekadašnji fudbaler Partizana ima dve ponude, piše Dejli Mejl. Jedna je od premijerligaša >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Svonsija, a druga od bundesligaša Volfzburga i oba tima izrazila su želju da dovedu Srbina na pozajmicu do kraja sezone. Pitanje je sdamo da li je Volfzburg još u igri nakon što je nedavno doveo krilnog napadača Renata Štefena iz Bazela.

Liverpul je, izgleda, raspoložen da se ratosilja barem na pola godine fudbalera za kojeg je platio 25.000.000 evra još u leto 2014. godine u vreme Brendana Rodžersa, a pored pomenutih klubova Lazara navodno želi i Lokomotiva iz Moskve o kojoj se pisalo prošle nedelje.

Najveće šanse da se dočepa povrtemenog srpskog reprezentativca daju se Labudovima iz Velsa kojima se žuri sa dovođenjem bočnog ofanzivca posebno nakon što im je izmakao Niko Gajtan iz Atletiko Madrida.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.