LAVROV: Favorit Rusije na izborima u BiH je narod! CRNADAK: Zahvalni smo Rusiji na podršci

Izvor: Kurir, 21.Sep.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAVROV: Favorit Rusije na izborima u BiH je narod! CRNADAK: Zahvalni smo Rusiji na podršci

SARAJEVO - Ministri spoljnih poslova Ruske Federacije i BiH, Sergej Lavrov i Igor Crnadak, potpisali su danas u Sarajevu Plan konsultacija između dva resoa za period 2019/2020. Crnadak je zatim na zajedničkoj konferenciji za novinare istakao da Rusija ima princiijelan stav kada je reč o unutrašnjim odnosima BiH, kao i da je vlast u toj državi zahvalna na ruskoj podršci Dejtonskom mirovnom sporazumu i uvažavanju ustavne strukture BiH i pozicije dva entiteta.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Lavrov u Banjaluci: Naši stavovi se apsolutno podudaraju

Izvor: Vostok.rs, 21.Sep.2018

Zajednički stav Republike Srpske i Rusije je da Visoki predstavnik međunarodne zajednice, kao i strane sudije u Ustavnom sudu treba da odu iz BiH i da je nedopustivo mešanje sa strane u unutrašnje odnose u toj državi, saopšteno je danas na zajedničkoj konferenciji za novinare predsednika Republike...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.