Izvor: Danas, 30.Nov.2022, 15:32

Kurti podnosi račun opoziciji o pregovorima sa Beogradom: Treba da budemo srećni što vlada ne zavisi od Srpske liste

Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je danas da zvanična Priština treba da bude srećna što Vlada ne zavisi od Srpske liste jer bi do sada već bilo izglasano nepoverenje. Podnoseći izveštaj poslanicima parlamenta o toku dijaloga sa Beogradom, Kurti je rekao da su građani na izborima 2021. masovno glasali za novi pristup dijalogu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kurti: Do marta naredne godine konačan sporazum Kosovo-Srbija

Izvor: Beta, 30.Nov.2022

Premijer Kosova Aljbin Kurti je danas poslanicima Skupštine Kosova rekao da Evropska unija (EU) i SAD "planiraju da se do marta sledeće godine postigne konačan sporazum izmedju Kosova i Srbije".On je rekao i da same EU i SAD "žele novu dinamiku " i da je "reč je o predlogu EU, ali nema dogovora...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.