Koalicija Srbija protiv nasilja predala listu za beogradske izbore

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2023, 16:05

Koalicija "Srbija protiv nasilja" predala listu za beogradske izbore

Lista je predata uz potpise građana koji je podržavaju.

Predstavnici koalicije "Srbija protiv nasilja" predali su danas Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za učešće na izborima za odbornike u Skupštini Beograda.

Lista je predata uz potpise građana koji je podržavaju, a nosilac liste je Dobrica Veselinović, prenosi Tanjug.

Gradska izborna komisija proglasila je do sada izborne liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" i "Ivica Dačić-premijer Srbije, Toma Fila - gradonačelnik Beograda".
Pogledaj vesti o: Ivica Dačić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Naprednjaci i socijalisti jedini za sada predali liste za lokalne izbore u Prokuplju

Izvor: JužneVesti.com, 13.Nov.2023, 12:36

Srpska Napredna stranka i Socijalistička partija Srbije jedine su do sada predale izborne liste i svoje kandidate za odbornike lokalnog parlamenta koje će građani birati na predstojećim izborima koji su zakazani za 17. decembar. Rok za podnošenje izbornih lista za vanredne parlamentarne i lokalne...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.