Koalicija Neka maske padnu predala listu RIK-u

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 19:41

Koalicija "Neka maske padnu" predala listu RIK-u

Koalicija "Nek maske padnu", koju čine Zelena stranka i Nova stranka, predala je Republičkoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za parlamentarne izbore 21. juna.
Listu je potpisom podržalo 10.860 građana, prvi na listi je lider Zelene stranke Goran Čabradi, a drugi lider Nove stranke Zoran Živković.
Čabradi je posle podnošenja liste rekao da je politika danas u Srbiji "zagađena" i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je zagadila sve sfere drustava.
"Ova koalicija će ponuditi rešenja za lažne politike, da ih srušimo i pokažemo da politika u Srbiji može biti drugačija", rekao je Čabradi.
Naveo je da će ponuditi realna rešenja za probleme građana i pozvao sve da podrže koaliciju "Nek maske padnu" jer će, kako je istakao, vrlo brzo videti kako "ozbiljni ljudi rade ozbiljne poslove".
Živković je rekao da je Srbija prelepa zemlja, ali "bolesna", te da je posao njihove koalicije da se to promeni - da budu bolji uslovi za život i rad građana, da se reši pitanje kriminala...
"Ko želi da glasa o svojoj budućnosti, a ne o budućnosti političara, jer se na izborima ne odlučuje o sudbini političara već o sudbini svih građana, neka glasa za listu naše koalicije, a mi smo tu ne da obećavamo nego da pokažemo da ćemo uraditi sve ono dobro što očekujete da uradimo", dodao je Živković.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Živković: Mi smo tu da ne obećavamo ništa nego da pokažemo da ćemo raditi

Izvor: Beta Video, 05.Jun.2020

BEOGRAD- Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je novinarima da je koalicija predala 10.860 potpisa podrške za 204 kandidata za poslanike. Živković je dodao da neće imati nosioca liste, a da je prvi na listi predsednik Zelene stranke Zoran Čabradi. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Koalicija Nek maske padnu predala potpise podrške gradjana

Izvor: Beta Video, 05.Jun.2020

BEOGRAD - Predstavnici izborne liste ``Nek maske padnu Zelena stranka - Nova stranka`` predali su danas Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) potpise podrške gradjana za predstojeće izbore. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Koalicija "Nek maske padnu" predala potpise za izbornu listu

Izvor: Radio 021, 05.Jun.2020

Koalicija "Nek maske padnu", čije su članice Zelena i Nova stranka, predala je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu sa imenima 204 kandidata za poslanike i overene izjave 10.860 građana koji su podržali tu listu...Lider Zelene stranke Goran Čabradi izjavio je da je "Nek maske padnu" jedna...

Nastavak na Radio 021...

Koalicija "Neka maske padnu" predala listu RIK-u

Izvor: Blic, 05.Jun.2020

Koalicija "Nek maske padnu", koju čine Zelena stranka i Nova stranka, predala je večeras Republičkoj izbornoj komisiji svoju izbornu listu za parlamentarne izbore 21. juna.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.