Ruska stranka predala izbornu listu RIK-u

Izvor: RTS, 05.Jun.2020, 21:16

Ruska stranka predala izbornu listu RIK-u

Ruska stranka predala je Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za parlamentarne izbore 21. juna.
Nosilac liste, koju je potpisom podržalo 10.427 građana, lider je Ruske stranke Slobodan Nikolić koji je rekao da su im glavni program evroazijske integracije.

Naveo je da na listi nemaju nijednog kandidata iz Beograda, već da su svi iz unutrašnjosti.
"Imamo potomke Rusa, Srbe rusofile i smatramo da ćemo uspeti da za vreme koliko je ostalo do kraja kampanje svoj program još bolje predočimo građanima i da ćemo zaslužiti njihovo poverenje", dodao je Nikolić.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ruska stranka predala izbornu listu RIK-u: Svi kandidati su iz unutrašnjosti, a PROGRAM je JEDINSTVEN

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020

"Imamo potomke Rusa, Srbe rusofile i smatramo da ćemo zaslužiti poverenje građana."..Ruska stranka predala je večeras Republičkoj izbornoj komisiji izbornu listu za parlamentarne izbore 21. juna...Nosilac liste, koju je potpisom podržalo 10.427 građana, lider je Ruske stranke Slobodan Nikolić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.