Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2023, 09:12

Klačar: Šanse da ćemo na jesen na birališta danas veće nego juče

Izvršni direktor CESID-a Bojan Klačar kaže za RTS da su šanse da će građani na jesen na birališta danas veće nego što su bile juče, ali da još uvek postoji mogućnost da se parlamentarni izbori održe naredne godine, zajedno sa lokalnim i pokrajinskim. Ističe da će ta strateška procena vladajuće koalicije zavisiti od druga dva važna faktora - pregovora između Beograda i Prištine i protesta koji su u toku. Klačar očekuje da ćemo na sledećim izborima, kada god budu, svedočiti drugačijim temama i govoriti o drugačijim akterima.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klačar: Šanse da ćemo na jesen na birališta danas veće nego juče

Izvor: Danas, 20.Maj.2023

Iako su parlamentarni i predsednički izbori održani pre nešto više od godinu dana, a aktuelnoj Vladi mandat traje tek šest meseci, sve češće se govori da bi građani Srbije mogli na birališta i to već na jesen. Prvobitno, novo glasanje pominjalo se samo za Beograd, što je opozicija zatražila...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.