Izvor: Blic, 13.Dec.2018, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja Ostojić udata je za svetski poznatog muzičara, a ovo je ISTINA o njenim PRETHODNIM BRAKOVIMA (VIDEO)

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile. Više o Kajinim prethodnim izborima muškaraca saznajte u videu koji je pred vama, kao i druge slučajeve o brakovima poznatih koje je javnost zaboravila.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KAJA OSTOJIĆ 3 PUTA SE UDAVALA: A svi su zaboravili da su pevačica i OVAJ KOŠARKAŠ bili zajedno

Izvor: Story, 13.Dec.2018

Poznata pevačica Katarina Kaja Ostojić već godinama je u srećnom braku sa producentom Džuniorom Džekom, a pre njega bila je u dve bračne zajednice koje su se neslavno završile. Погледајте ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели K A Y A (@kaya_ostojic)...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.