KOVERTE SA GLASOVIMA IZ SRBIJE NEĆE BITI UZETE U OBZIR! Oglasio se CIK Kosova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOVERTE SA GLASOVIMA IZ SRBIJE NEĆE BITI UZETE U OBZIR! Oglasio se CIK Kosova!

Na preporuku Centra za brojanje i rezultate, CIK je odlučio da se ponovo prebroje glasovi sa još 530 glasačkih mesta.

Centralna izborna komisija (CIK) saopštila je da 3.700 koverata sa glasovima iz Srbije na vanrednim parlamentarnim izborima na tzv. Kosovu 6. oktobra, neće biti uzeto u obzir prilikom utvrđivanja konačnih rezultata glasanja.

Koverte se i dalje nalaze u zgradi Ministarstva za infrastrukturu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i transport zbog istrage koju vodi tzv. Policija Kosova i Tužilaštvo, a zbog "alergije" radnika CIK, koji su bili u dodiru s tim glasovima.

Centar za brojanje i rezultate saopštio je ranije da je ostalo da se prebroji još 220 biračkih mesta od ukupno 530, a da nakon prebrojavanja tih glasova sledi proces brojanja uslovnih glasova i glasova osoba sa posebnim potrebama. Kako je ranije saopštio CIK, proces ponovnog prebrojavanja glasova trebalo bi da bude završen do kraja nedelje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ponovno prebrojani glasovi sa 390 od 530 biračkih mesta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019

Centralna izborna komisija u Prištini je završila je ponovno prebrojavanje izbornih listića sa 390 biračkih mesta od planiranih 530, ili 73,72 odsto, piše prištinska Gazeta Expres...Očekuje se da će taj posao obaviti do sutra, kada će početi prebrojavanje uslovnih glasova i glasova osoba sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.