KNEŽEVIĆ ŠIROKE RUKE: Objavljen snimak o uručenju novca za izbornu kampanju DPS-a 2016. godine (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 11.Jan.2019, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNEŽEVIĆ ŠIROKE RUKE: Objavljen snimak o uručenju novca za izbornu kampanju DPS-a 2016. godine (VIDEO)

Na snimku se vidi kako Slavoljub Stijepović, sadašnji Generalni sekretar predsedništva Crne Gore uzima kovertu i stavlja je u unutrašnji džep sakoa PODGORICA - Snimak koji je objavio podgorički portal IN4S na kojem se vidi kako bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović, sadašnji Generalni sekretar predsedništva Crne Gore, uzima novac od Duška Kneževića, predsednika Atlas Grupe za potrebe izborne kampanje DPS 2016. godine postao je hit na portalima u >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Crnoj Gori, ali I šire. Uz film objavljen je i transkript njihovog razgvora:Stijepović: Idem za Zetu.Knežević: Što za Zetu?Stijepović: Idem da držim govor.Knežević: Sjedi sekund.Knežević: A čekaj, večeras je Milo u Zetu?Stijepović: Pa e, sad idem.Knežević; Sjedi.Stijepović: Taman, samo da namjestim kravatu.Knežević: Oni su zamijenili. Samo su 2,5 odsto uzeli za mijenjanje.Stijepović: Neka su, nema veze. (Ljubi kneževića)Knežević: 47.500 je tu.Knežević; Ovdje je pedeset, to ti je 97.500.knežević; A Milo govori u Zetu?Stijepović: Govori on. Uvijek moram da se dogovorim sa njim prije.Na snimku se zatim vidi kako Stijepović uzima kovertu i stavlja je u unutrašnji džep sakoa.PROČITAJTE JOŠ: KNEŽEVIĆ PORUČIO NA TVITERU: Ako Bog da ubrzo će biti raspisana poternica i za KatnićemZbog pranja novca, 1,9 miliona evra, raspisana je poternica za Duškom Kneževićem.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STIJEPOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Bivši gradonačelnik Podgorice 2017. tvrdio da nije uzeo novac od Kneževića (VIDEO)

Izvor: Kurir, 12.Jan.2019, 10:23

Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović izjavio je, povodom snimka na kome se vidi da mu je vlasnik Atlas grupe Duško Knežević uručio kovertu u kojoj je bilo oko 100.000 evra, da je neprijatno iznenađen što ga je školski drug tajno snimao.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.