STIJEPOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Bivši gradonačelnik Podgorice 2017. tvrdio da nije uzeo novac od Kneževića (VIDEO)
Foto: Screenshot

afera

STIJEPOVIĆ UHVAĆEN U LAŽI: Bivši gradonačelnik Podgorice 2017. tvrdio da nije uzeo novac od Kneževića (VIDEO)

Crna Gora -

Bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović izjavio je, povodom snimka na kome se vidi da mu je vlasnik Atlas grupe Duško Knežević uručio kovertu u kojoj je bilo oko 100.000 evra, da je neprijatno iznenađen što ga je školski drug tajno snimao.

Iz sadržaja razgovora je, tvrdi on, jasno da se radi "o konverziji novca" te da je Knežević uzeo proviziju.

"Povodom smišljene podvale plasirane preko jednog portala želim da obavestim javnost da je tačno da sam na poziv Duška Kneževića bio u njegovoj kući, što nije bilo ništa neobično. Neprijatno sam iznenađen kad sam video da me školski drug tajno snimao, što će verujem biti sastavni deo postupka koji Tužilastvo vodi pritiv njega. Navodni transkript je naravno dopisan u skladu sa situacijom u koju je sebe doveo", naveo je Stijepović u reagovanju kasno sinoć.

Stijepović je u oktobru 2017. godine odlučno tvrdio da su neistiniti navodi navodi DF da je zamenio 100.000 evra koje su iskorišćeni u kampanji DPS.

"To je jedna apsolutna i očigledna neistina. Nadležni državni organ je jasno saopštio svoj nedvosmislen stav. Ja bih povodom tog vašeg pitanja pitao sve nas kako da se svi mi zaštitimo od tih kleveta i nesitina i neproverenih bez ikakavih dokaza, čak ni elementarno proverenih da bi se nekome nanijela šteta", kazao je tada Stijepović.

Kurir.rs/Beta/Vijesti.me

Foto: Screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track