Jovanović (NS): Podrškom Ponošu spasili smo jedinstvo opozicije

Izvor: Beta, 06.Feb.2022, 09:46

Jovanović (NS): Podrškom Ponošu spasili smo jedinstvo opozicije

Generalni sekretar Narodne stranke (NS) Stefan Jovanović izjavio je da odluka o podršci kandidature Zdravka Ponoša na izborima za predsednika države za tu stranku nije bila laka, ali da su bili svesni da u ovom trenutku nisu potrebne stranačke podele već jedinstvo zarad temeljnih promena u Srbiji.Jovanović je za list Blic rekao da podrška kandidaturi Ponoša kojeg je predložila Stranka slobode i pravde (SSP) nije bila laka za Narodnu stranku pre svega zbog načina na koji je ta kandidatura planirana i predstavljena javnosti."Naša odluka da spasemo i sačuvamo jedinstvo opozicije je zrela politička odluka. Miroslav Aleksić je perspektivan politički lider koji će biti prvo lice NS u okviru naše koalicije na izborima za narodne poslanike u Skupštini Srbije", rekao je Jovanović.Kako je dodao, zajedno sa članovima Narodna stranka posveća je pripremama za kampanju, odbrani narodne volje i ostvarivanju pobedničkog rezultata na izborima".Na pitanje da li su svi kandidati koalicije u kojoj je NS sa SSP-om i Demokratskom strankom, izbor lidera SSP-a Dragana Djilasa, Jovanović je odgovorio - "ne".

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovanović: Podrškom Ponošu spasili smo jedinstvo opozicije

Izvor: Danas, 06.Feb.2022

Generalni sekretar Narodne stranke (NS) Stefan Jovanović izjavio je da odluka o podršci kandidature Zdravka Ponoša na izborima za predsednika države za tu stranku nije bila laka, ali da su bili svesni da u ovom trenutku nisu potrebne stranačke podele već jedinstvo zarad temeljnih promena u Srbiji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.