Jovanović Ćuta: Tražimo razdvajanje izbora, ne dolazi u obzir da budu istog dana

Izvor: Beta, 10.Maj.2023, 09:14

Jovanović Ćuta: Tražimo razdvajanje izbora, ne dolazi u obzir da budu istog dana

Član pokreta Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je glavni cilj opozicije da se razdvaje izbori i da su sve varijante u kojima bi se održali istog dana, gubitak za opoziciju."Da se razvoje izbori u Beogradu, kao što je Vučić obećao Đilasu. Ne dolazi u obzir da istog dana budu održani parlamentarni, beogradski i lokalni izbori", rekao je Jovanović, koji je i poslanik Skupštine Srbije, za današnju Politiku.Kako je dodao, "tražimo sve odvojeno".Predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić je prethodno rekao da će opozicija, ako hoće, dobiti izbore ali ne može da traži "jedne po jedne", a to je juče ponovila i potpredsednica Skupštine Srbije, funkcioner SNS, Sandra Božić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svesni su da ih narod ne podržava: Čim je Vučić rekao da mogu izbori kad oni hoće, opozicija se povlači

Izvor: 24sedam.rs, 10.Maj.2023

Aleksandar Jovanović Ćuta, član pokreta Ekološki ustanak, je izjavio da je glavni cilj opozicije da se razdvoje izbori i da su sve varijante u kojima bi se održali istog dana, gubitak za opoziciju

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.