Jerinić: Izbori se prečesto najavljuju, SNS-u parlamentarni najmanje bitni

Izvor: Beta, 15.Maj.2023, 19:15

Jerinić: Izbori se prečesto najavljuju, SNS-u parlamentarni najmanje bitni

Poslanica pokreta Ne davimo Beograd Jelena Jerinić izjavila je danas da nije obratila pažnju na najavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da bi vanredni izbori mogli da budu održani u septembru, jer ih on prečesto najavljuje."Meni se čini da su iz ugla SNS-a parlamentarni izbori najmanje značajni izbori u zemlji. Parlamentarni izbori se najčešće spajaju sa nekim drugim izborima i mandat parlamenta se najčešće skraćuje", rekla je Jerinić u emisiji "Pravi ugao" na Radio-televiziji Vojvodine.Ona je ocenila da je Vučić "nespretno" najavio miting SNS-a za 26. maj, rečima da će on biti održan "dan pre nego što budu donete veoma važne odluke za Srbiju", a poznato je da sledećeg dana treba da bude održana skupština SNS-a."Na taj način, zapravo, predsednik govori da se važne odluke za državu, za sve ljude koji u njoj žive, donose na stranačkoj skupštini", kazala je ona.Jerinić je povodom ocene vlasti da su protesti "Srbija protiv nasilja" politizovani, jer ih organizuju opozicione stranke, istakla da treba imati u vidu odakle ta negativna slika dolazi."Crta se jedna slika da oni koji su na javnoj funkciji ne mogu da politizuju, zato što oni vode računa o dobrobiti države, dok sve što rade ovi iz opozicije ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Jerinić: Izbori se prečesto najavljuju, SNS-u parlamentarni najmanje bitni

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Maj.2023

Poslanica pokreta Ne davimo Beograd Jelena Jerinić izjavila je danas da nije obratila pažnju na najavu predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića da bi vanredni izbori mogli da budu održani u septembru, jer ih on prečesto najavljuje.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.