Izgradnja železničke obilaznice kreće u junu - nova najava Vesića koji je to isto najavljivao za maj prošle godine

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2024, 11:47

Izgradnja železničke obilaznice kreće u junu - nova najava Vesića koji je to isto najavljivao za maj prošle godine

Najave o izgradnji železničke obilaznice oko Niša i izmeštanja pruge iz centra grada traju već decenijama, a pred svake izbore se licitira sa datumima početka radova koji na kraju ne budu ispoštovani. Ministar saobraćaja Goran Vesić tako je početkom prošle godine rekao da radovi na obilaznici kreću u maju 2023, dok sada kaže da će početi u junu ove godine.
Novi izbori, nova obećanja. Pred parlamentarne izbore 2022. godine predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će obilaznica oko Niša biti gotova do kraja 2024. godine, dok je tadašnji ministar saobraćaja Tomislav Momirović rekao da će radovi da izmeštanju pruge krenuti u junu 2022. godine....

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.