Izborna komisija BiH zabranila učešće 15 stranaka na izborima

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Nov.2021, 15:09

Izborna komisija BiH zabranila učešće 15 stranaka na izborima

Centralna izborna komisija (CIK) Bosne i Hercegovine izrekla je u četvrtak, 18. novembra administrativnu mjeru uskraćivanja prava kandidovanja na narednim izborima za 15 stranaka, saopšteno je iz ove institucije. Učestvovanje na izborima je zabranjeno ovim partijama zbog nedostavljanja finansijskih izvještaja za 2020. godinu i onemugućavanja pregleda finansijskih izvještaja u prostorijama stranaka. Pravo kandidovanja na narednim izborima uskraćuje se Autohtonoj hrvatskoj stranci prava...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Uskraćeno pravo kandidovanja na narednim izborima za 15 stranaka

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2021

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH saoptila je danas da je izrekla administrativnu mjeru uskraćivanja prava kandidovanja na narednim izborima za 15 stranaka zbog nedostavljanja finansijskih izvještaja za 2020. godinu i onemugućavanja pregleda finansijskih izvještaja u prostorijama stranaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.