Izborna Skupština leskovačkog SNS-a krajem aprila - Cvetanović traži protivkandidata

Izvor: JužneVesti.com, 29.Mar.2023, 11:57

Izborna Skupština leskovačkog SNS-a krajem aprila - Cvetanović traži protivkandidata

Ko će u narednom mandatu rukovoditi Gradskim odborom Srpske napredne stranke u Leskovcu biće poznato nakon izbora koji će biti održani 27. aprila. Prvi čovek stranke i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović poziva članove da predlože kandidate, kaže da je spreman da i dalje bude na čelu vladajuće partije, ali i dodaje da će podržati odluku ukoliko na izborima delegati izaberu nekog od protivkandidata.

Na unutrastranačkim izborima će, kako se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << navodi na sajtu leskovačkog SNS-a, pored predsednika Gradskog odbora i delegata za Glavni odbor stranke koji će se održati 27. maja u Beogradu, biti izabrani i predsednici svih 75 mesnih odbora na teritoriji Leskovca.

Sve što je Gradski odbor Srpske napredne stranke uradio i postigao je uz veliko jedinstvo, posvećenost, veliko zalaganje i predani rad. Sve veći broj članova i poverenje građana na izborima je, siguran sam, najbolja ocena onoga šta smo svi mi zajedno radili, zato smo građanima zahvalni na svemu i na podršci koju nam godinama pružaju. Tu smo gde jesmo zahvaljujući njima i tome što razumeju da je naša zvezda vodilja boljitak na svim poljima života - rekao je Cvetanović.

Pored predsednika Gradskog odbora i delegata za Skupštinu stranke biće izabrano i 75 predsednika mesnih odbora foto: M. M.Čovek koji rukovodi tom strankom u Leskovcu još od njenog osnivanja ističe da će, ukoliko bude reizabran, vrlo rado ostati na čelu SNS-a, ali i da će prihvatiti odluku da umesto njega dođe, kako je rekao, neko mlađi i pun energije.

Glasanje je tajno, a predloge mogu da daju svi. Ako smatraju da treba da budem na čelu, ja ću tu odgovornost opet preuzeti. Ipak, ukoliko smatraju da to treba da bude neko mlađi i pun energije sa novim iskustvom, takođe ću podržati tog kandidata, jer smatram da mladost i iskustvo uvek daju dobre rezultate - rekao je Cvetanović.

On je i kao predsednik Okružnog odbora SNS-a najavio da će izbori u Crnoj Travi biti održani 4. maja, u Vlasotincu dan kasnije, u Bojniku i Lebanu 8. i 10, a u Medveđi 11. maja.
Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Izabran predsednik OO SNS Bačka Topola (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 29.Mar.2023

Juče je održana izborna Skupština Srpske napredne stranke Opštinskog odbora Bačka Topola, a za predsednika jednoglasno je izabran Saša Srdić.   Прикажи ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели 024 Info (@024info)   Svečanoj Skupštini prisustvovali...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.