Izbori u Žablju: U drugom krugu kandidati DS-a i LSV

Izvor: S media, 10.Maj.2010, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Žablju: U drugom krugu kandidati DS-a i LSV

Na dopunskim izborima u Žablju, u drugom izbornom krugu 23. maja, nadmetaće se kandidati koalicija "Za evropsku Vojvodinu-Boris Tadić" Tihomir Nežić i "Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvodina naša kuća-Nenad Čanak" Jovan Jovica Panić, rečeno je u Pokarajinskoj izbornoj komisiji.

Prema još nezvaničnim podacima, pristiglim iz Izborne jedinice Žabalj, na jučerašnjim izborima za jedno upražnjeno mesto u pokrajinskom parlamentu po većinskom sistemu Nežić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je dobio 2.665 glasova, dok je za drugoplasiranog Panića glasalo 1.554 birača.

Slede predstavnik Srpske napredne stranke Petar Crepulja sa 1.431 glasom, Jovica Staparski (SPS) dobio je 1.291 glas, Miodrag Zlokolica iz Političke organizacije "Jedinstvena Srbija" sa 941 glasom, za Dimitrija Marjanova iz SRS glasalo je 893 birača.

Dobrosav Djelošević iz koalicije D S S-Nova Srbija dobio je 692 glasa, a Mirjana Milivojev iz koalicije Narodna partija i Grupa gradjana "Zajedno-Maja Gojković" osvojila je 422 glasa.

Prema nezvaničnim podacima, na birališta je izašlo oko 45 odsto glasača.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žabalj: U drugom krugu kandidati DS-a i LSV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2010

NOVI SAD - Na dopunskim izborima u Žablju, u drugom izbornom krugu 23. maja, nadmetaće se kandidati koalicija "Za evropsku Vojvodinu-Boris Tadić" Tihomir Nežić i "Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvodina naša kuća-Nenad Čanak" Jovan Jovica Panić, rečeno je danas Tanjugu u Pokrajinskoj izbornoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Žablju u drugom krugu DS i LSV

Izvor: Glas javnosti, 11.Maj.2010, 07:01

NOVI SAD - Na dopunskim izborima u Žablju, u drugom izbornom krugu 23. maja, nadmetaće se kandidati koalicija "Za evropsku Vojvodinu-Boris Tadić" Tihomir Nežić i "Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvodina naša kuća-Nenad Čanak" Jovan Jovica Panić, rečeno je u Pokrajinskoj izbornoj komisiji...Prema...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.