Izvor: Nezavisne Novine, 17.Mar.2024, 20:44

Izbori u Rusiji: Putin ubjedljivo vodi, reagovali Zelenski i SAD

Kandidat za predsjednika Rusije Vladimir Putin osvojio je na predsjedničkim izborima 87,26 odsto glasova na osnovu 60 odsto obrađenih glasova birača, saopštila je večeras ruska Centralna izborna komisija.
Pogledaj vesti o: Vladimir Putin

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kako su predsednički izbori u Rusiji izgledali kroz objektiv fotoaparata? (FOTO)

Izvor: Danas, 17.Mar.2024

Biračka mesta u Rusiji su nakon tri dana zatvorena, a prema prvim podacima izlaznih anketa aktuelni predsednik Vladimir Putin i ovog puta odnosi ubedljivu pobedu.

Nastavak na Danas...

AFP: Putin trijumfalni pobednik na predsedničkim izborima po njegovoj meri

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Mar.2024

Prema prvim podacima posle tri dana predsedničkih izbora u Rusiji, Vladimir Putin je pobedio sa oko 87 odsto glasova na izborima koji su bili po njegovoj meri kako bi garantovali njegov "trijumf", u odsustvu opozicije desetkovane represijom i koja nije imala svoje kandidate.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prebrojani svi glasovi - za Putina glasalo 87,28 odsto birača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2024, 08:18

Vladimir Putin osvojio je 87,28 odsto glasova na izborima za predsednika Rusije, pokazuju preliminarni podaci koje je danas saopštila ruska Centralna izborna komisija na osnovu 100 odsto obrađenih glasačkih listića.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.