Izvor: JUGpress.com, 08.Sep.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Medvedji: Izlaznost 12 posto, stigli i džipovi

MEDVEDJA

Do 10 sati u Medvedji je glasalo 12 posto upisanih birača, rekao je predsjednik Opštinske izborne komisije Ivan Kostić.

On je rekao i da izbori za sada proriču bez problema i da ta komisija nije dobila nijednu pritužbu na moguće nepravilnosti.

Medvedja je trenutno puna nepoznatih osoba ali su tu i poznate, državni sekretar u Ministarstvu za privredu Dragan Stevanović Boske koji je i koordinator >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << SNS za jug Srbije, Zoran Milojević-Zelja i drugi.

Očevidci tvrde i da su jutros u Medvedju stigli džipovi bez registarskih tablica koji su, u medjuvremenu, otišli na teren .

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Izlaznost na izborima,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐILASOV BOJKOT TOTALNO PROPAO! REKORDNA IZLAZNOST na izborima u Medveđi - do 17 sati izašlo 50,07 odsto birača!

Izvor: RTV Pink, 08.Sep.2019

Do 17 sati na teritoriji opštine Medveđa na vanrednim lokalnim izborima glasalo je 50,07 odsto upisanih birača.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.