Izbori u Majdanpeku: Dveri druge, ozbiljna opozicija

Izvor: B92, 02.Sep.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u Majdanpeku: Dveri druge, "ozbiljna opozicija"

Dveri su na lokalnim izborima u Majdanpeku osvojili 11,2 odsto glasova, čime su zauzeli drugo mesto na tim izborima, saopštila je ta stranka.

U saopštenju se navodi da rezultat na izborima u Majdanpeku pokazuje da je moguće da "sve više ljudi u Dverima vidi ozbiljnu opoziciju trenutnoj vlasti".

Na danas održanim lokalnim izborima u Majdanpeku, pobedila je Srpska napredna stranka koja je osvojila 65,45 odsto glasova od ukupnog broja izašlih birača.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Izborna lista Dosta je bilo - upalimo svetlo osvojila je na izborima za odbornike Skupštine opštine Majdanpek 4,2 odsto glasova, izjavio je predsednik Dosta je bilo Branislav Mihajlović.

On je kazao da je ta izborna lista imala odličnu listu, dobre kandidate, odličnu kampanju i ocenio da su "izborni uslovi bili neragularni".

Istovremeno, on je čestitao Dverima koje su prešle cenzus.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.