Izbori u BiH: Dodik proglasio pobedu za srpskog člana Predsedništva

Izvor: BKTV News, 08.Okt.2018, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori u BiH: Dodik proglasio pobedu za srpskog člana Predsedništva

Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za srpskog člana Predsedništva BiH Milorad Dodik proglasio je sinoć pobedu.

On je na konferenciji za medije rekao da je na osnovu 85 odsto prebrojanih glasova osvojio 330.890 glasova, a Mladen Ivanić 260.197 i ocenio da je njegova pobeda čista kao suza.

Od prebrojanih 85 posto glasova ja sam dobio 56, a Ivanić 44 odsto, razlika je više od 70.000 glasova. To je nedostižna razlika, kazao je Dodik i istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da će u Predseništvu BiH braniti interese RS.

Dodik je rekao da je razgovarao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, koji mu je čestitao pobedu.

Vučić je sa radošću primio ove rezultate, rekao je Dodik i najavio da će se sa predsednikom Srbije sastati možda pre nego sa dvojicom članova Predsedništva BiH.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Milorad Dodik

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.