Izbori na Voždovcu, pljušte optužbe

Izvor: RTS, 23.Nov.2013, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori na Voždovcu, "pljušte" optužbe

Uoči izbora na Voždovcu 15. decembra, međusobne optužbe SNS-a i DS-a "pljušte" na sve strane. Dok demokrate tvrdi da je SNS u svemu omanuo, naprednjaci ih pozivaju da dođu na Voždovac i vide kako se, uprkos malom budžetu, "mnogo toga može uraditi".

Međusobne optužbe naprednjaka i demokrata "pljušte" na sve strane, uoči izbora na Voždovcu 15. decembra. Demokratska stranka ocenjuje da je Srpska napredna stranka u svemu ''omanula'', a naprednjaci pozivaju demokrate >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da dođu na Voždovac i vide kako se, uprkos malom budžetu, kako kažu, mnogo toga može uraditi.

Srpska napredna stranka nije ništa uradila na Voždovcu tokom četvorogodišnjeg manata, kažu u DS-u. Kako tvrde, nije ispunjeno nijedno predizborno obećanje.

Borislav Stefanović kaže da naprednjaci, na žalost građana, u svemu omanuli na Voždovcu, kao i da su se bavili pretežno zloupotrebama budžetskih sredstava.

"Bavili su se isključivo stranačkim zapošljavanjem. Bavili su se prosipanjem novca koji je grad opredelio za opštinu Voždovac i u opštini Voždovac tim sredstvima ništa, apsolutno ništa nisu uradili da poboljšaju život i rad građana", rekao je Stefanović.

Iz SNS-a stiže odgovor i kontraoptužba na račun bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa.

"Gradska opština Voždovac je vodila politiku pošteno, korektno sa projektima koji su mogli da se obave sa 13 i po miliona dinara. Dok je sa druge strane, ponavljam, Đilas preko svojih preduzeća, čiji je osnivač grad Beograd, bahato trošio milione evra", kaže Zoran Babić.

Naprednjaci podsećaju da su u ovoj opštini obnovili petnaestak škola, otvorili novu u Pinosavi, izgradili igrališta i sportsku salu u Ripnju. Najavljuju da će sve škole na Voždovcu do kraja godine dobiti video nadzor.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

"Pljuvanja" pred izbore na Voždovcu

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2013, 08:27

Pred svake izbore, krenu optužbe suparničkih tabora. Zašto bi lokalni, opštinski izbori bili izuzetak?! Tako je već neko vreme na Voždovcu, gde će izbori biti održani 15. decembra. "Rogove su ukrstile" Srpska napredna i Demokratska stranka. Dok DS ocenjuje da je SNS u svemu ''omanuo'', naprednjaci...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.