Izbori će biti raspisani 11. marta

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jan.2012, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izbori će biti raspisani 11. marta

Lokalni i parlamentarni izbori biće raspisani 11. marta, kada ističe poslednji rok za start izbornih procesa, izjavila je predsednica parlamenta Srbije Slavica Đukić Deajanović

"Iz ekonomskih razloga, predsednik Boris Tadić raspisaće parlamentarne, a ja lokalne izbore istog dana", prenose elektronski mediji pisanje Večernjih novosti.Takođe se navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da je gotovo izvesno da će datum njihovog održavanja biti 6. maj, tako da će kampanja trajati nešto kraće od dva meseca. Predsednica parlamenta kaže i da se pregovori u vladajućoj koaliciji oko ovog pitanja privode kraju, a da je načelni dogovor da se sve tempira za poslednji dan, kako bi aktuelna vlast u punoj meri izgurala četvorogodišnji mandat i završila započete poslove. S obzirom na to da se u trenutku raspisivanja izbora Skupština praktično raspušta, cilj je da se to odloži do krajnjeg zakonskog roka, kako bi parlament imao još oko mesec i po za sprovođenje određenih aktivnosti, kaže Slavica Đukić-Dejanović.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.