Izabrani gradonačelnik

Izvor: Danas, 25.Feb.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrani gradonačelnik

Preliminarni rezultati koje je objavila Centralna izborna komisija Kosova potvrdili su da je na ponovljenim izborima za gradonačelnika severne Mitrovice pobedio kandidat Građanske inicijative Srpska Goran Rakić. Prema podacima CIK, na mitrovačka birališta prošle nedelje izašla su 5.134 od 28.429 birača, a pobednik je dobio 52,6 odsto glasova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Konačni rezultati CIK-a potvrdili Rakićevu pobedu

Izvor: RTS, 26.Feb.2014, 21:09

Na osnovu konačnih rezultata kosovske Centralne izborne komisije (CIK) kandidat Građanske inicijative "Srpska" Goran Rakić pobedio je na izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice sa 2.778 glasova ili 52,48 odsto osvojenih glasova. Učesnici izbora mogu da podnesu žalbe a ako ne bude žalbi Rakić...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.