Izvor: JUGpress.com, 05.Sep.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanovićeva saradnica na Srpskoj listi?

KOSOVSKA MITROVICA

Dugogodišnja najbliža saradnica ubijenog Olivera Ivanovića i potpredsednica njegove Gradjanske inicijative “Srbija, demokratija, pravda” (GI SDP) Ksenija Božović učestvovaće na kosovskim izborima kao kandidatkinja za poslanicu na Srpskoj listi, tvrdi više JUGpressovih izvora u severnoj Mitrovici.

Božović će na ovoj listi biti kao predstavnica GI SDP, navode naši izvori.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<
Ovakav obrt izaziva veliko ogorčenje medju Srbima na Kosovu i Meohiji a mladi političar sa severa Kosova Marko Jakšić, koji je bio odbornik GI SDP sinoć je na svom fejsbuk profilu napisao ” Nažalost, Igor Simić će već sutra dobiti novo pojačanje iz SDP-a. Mene bi bilo sramota. I od ljudi, i od Olivera koga nema. No dobro. Svako prema svom izboru!” .

Jakšić je napisao i da od sinoć nije član GI SDP.

“Ono što još mogu da dodam, pre sutrašnjeg dana, iako je Građanska inicijativa neformalnija struktura od neke stranke, ja od večeras nisam više član GI SDP. Ne želim da me neko povezuje sa nekim licima ili političkim opcijama u bilo kom obliku. Onima koji to mogu želim sreću”, napisao je Jakšić.

Ksenija Božović nije odgovorila na naše telefonski poziv i sms poruku danas pre podne.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.