Ivanović: Lokalni izbori će sigurno biti održani

Izvor: Press, 09.Sep.2013, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Lokalni izbori će sigurno biti održani

Ivanović, koji se kandidovao za gradonačelnika Kosovske Mitrovice, novinarima je rekao da problem predstavlja to što pojedini ljudi koji su na platnom spisku Vlade Srbije na KIM zagovaraju bojkot tih izbora.

On je, u pauzi skupa posvećenog budućnosti odnosu Beograda, Prištine i Tirane rekao da "nema dileme da će lokalni izbori biti održani i da će položaj onih koji budu izabrani zavišti od broja izašlih". >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<

Ivanović je dodao i da problem predstavlja to što nema jasne poruke iz Beograda o neophodnosti izlaska na te izbore, zakazane za 3. novembar.

Na izborima za lokalne organe vlasti na severu Kosmeta može se očekivati da na birališta izađe između 15 i 20 odsto građana, izjavio je prethodno danas kandidat za gradonačelnika u Kosovskoj Mitrovici Krstimir Pantić, ističući da je uslov za to vođenje dobre predizborne kampanje.

Govoreći o atmosferi uoči lokalnih izbora, zakazanih za 3. novembar, Pantić je ocenio da "građani u Kosovskoj Mitrovici zaista jesu zbunjeni i uplašeni"

On je naveo i da "dobar deo (građana) jeste za bojkot izbora zato što još nema objašnjenja i nema kampanje", koju bi Vlada Republike Srbije trebalo što pre da počne.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.