Izvor: RTS, 14.Feb.2022, 20:55

Imenovan Nadzorni odbor za izbornu kampanju

Skupština Srbije imenovala je 10 članova Nadzornog odbora za izbornu kampanju koji će, kako je propisano, pratiti predizborne aktivnosti i ukazivati na nepravilnosti u postupanju učesnika u izbornom postupku. Današnjom sednicom završen je rad parlamenta u ovom sazivu.
Pet kandidata je predložio parlament, odnosno poslaničke grupe, a pet Vlada Srbije.
Političke stranke, kandidate za narodne poslanike, ali i javne medijske servise pratiće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Svetislav Goncić, v. d. upravnika Narodnog pozorišta, Marjan Jovanović, diplomirani ekonomista, Boris Bajić, diplomirani pravnik i Ridvan Redžepi, diplomirani pravnik.
U Nadozorni odbor imenovani su i Samra Fetahović, diplomirana pravnica, Branko M. Rakić, redovni profesor, Miodrag Savović savetnik za pravna pitanja, Ivona Pantelić, novinarka, Jelena Milenković Orlić, profesorka nemačkog jezika i književnosti, i Aleksandar Stamatović, prvak opere.
Današnjom sednicom završen je rad parlamenta u ovom sazivu.
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je da će u utorak raspisati lokalne izbore, a predsednik Republike Aleksandar Vučić trebalo bi da raspiše parlamentarne.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.