IZBORI Danas se u Leskovcu glasa za rukovodstva mesnih zajednica

Izvor: juGmedia, 04.Mar.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZBORI Danas se u Leskovcu glasa za rukovodstva mesnih zajednica

Leskovčani danas biraju članove saveta u 139 mesnih zajednica na redovnim izborima, a svoja prava moći će da iskoristi  119.144 upisana birača.

Sva biračka mesta otvorena su jutros 7 i biće zatvorena u 20 časova.

Do 13 sati na birališta je izašlo 12,5 posto od ukupnog broja upisanih birača. Nema ni jedne primedbe do sada, pa zaključujemo da se izbori sasvim regularno odvijaju”, kaže za Jugmediu Nataša Kocić ispre Gradske izborne >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << komisije.

Očekivanja su, dodaje, da će najveći broj birača svoje pravo iskoristiti u popdnevnim satima budući da je pre podne padala kiša, te da birači u gradskim sredinama u najvećem broju izlaze u drugoj polovini dana.

Ipak, u mesnoj zajednici Dubočica 1,2 i 3 zabeležene su velike gužve i čekanje u redovima više od po pola sata, dok se na biračkom mestu u mesnoj zajednici Veternica glasanje obavi za pet minuta jer nema redova.

Marjan Jovanović, predsednik biračkog odbora u prostorijama ove mesne zajednice takođe očekuje veći priliv glasača u popodnevnim satima.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Bez incidenata na biračkim mestima u Leskovcu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2018

Do sada nije bilo nepravilnosti ni na jednom od biračkih mesta na kojima se biraju članovi Saveta 139 mesnih zajednica u Leskovcu, kažu iz Gradske izborne komisije. Prema preseku stanja koji je urađen oko 16:30, prosečna izlaznost na svim biračkim mestima bila je 23,8 %...Pravo glasa do 17 sati...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.