I Dosta je bilo na niškim izborima, tri liste na doradi

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2020, 12:45

I "Dosta je bilo" na niškim izborima, tri liste na doradi

Osim 12 lista, koliko ih je bilo proglašeno u regularnom periodu, kako je rekla predsednica Gradske izborne komisije Ljiljana Berić, nakon dorade prihvaćena je još jedna - Suverenisti, koju čine članovi Pokreta Dosta je bilo. Još tri liste su poslate na doradu zbog manjka potpisa.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Proglašena lista SUVERENISTI pokreta DJB za gradske i opštinske izbore

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Jun.2020, 09:59

Pokret Dosta je bilo predao je liste za predstojeće lokalne izbore. Članovi pokreta, kao i nestranačke ličnosti sa liste, učestvovaće na izborima za skupštinu grada Niša i opštine Medijana na listi SUVERENISTI pod rednim brojem 13...Liste su predate nakon dvonedeljnog skupljanja potpisa. Svi...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.