HOĆE DA NAM UKINU DRŽAVU! Vučić: Pozvali su sve one koji mrze Srbiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 20:24

"HOĆE DA NAM UKINU DRŽAVU!" Vučić: Pozvali su sve one koji mrze Srbiju!

Obraćanje predsednika nakon saglasnosti o novim izborima u Beogradu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se okupljenima u prepunoj Hali "Šumice" i tom prilikom istakao da "narod hoće one koji će da se bore za Beograd"

- Pozvali sve one koji mrze Srbiju po zadatku već deceniju i duže. Jeste li nekada čuli da je bilo šta lepo rekao o Srbiji Šenak, Šider, bilo ko od njih? - upitao je Vučić.

- Oni se vode: "Mi ćemo one koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas predvode da sakrijemo, da se ne vidi da nam je Đilas vođa, a vi vaše ne smete da postavite". Evo ja kažem "ja ukoliko ja pobedim, spreman sam da vam pomognem". Ja njima predlažem, ako već ne smete Đilasa da stavite, hajde onako hrabro stavite na čelo liste lepo Mihael Rot, Šider, Šenak, to je vaša lista za Beograd, a možete na to da dodate koga hoćete, i Bodirogu i Topalka, sve ćemo da vas pobedimo zajedno, zato što narod hoće one koji će da se bore za Beograd, za ljude.

- Sve vreme su nam govorite "nemojte za njih, oni su krezubi drugosrbijanci", da kažete nešto ružno protiv Aleksandra Vučića, tog sekunda i Topalko postaje genije. I da dođu iz šume tog dana biće najbolji na svetu i najmoderniji samo da kažu nešto protiv mene. Mi njih nećemo da vređamo.

- Molim vas, izbegavajte bilo kakav sukob, političari nemojte da bežite od argumentovane diskusije - apelovao je Vučić i dodao:

- Mi njih nikada nećemo da progonimo niti da činimo išta protiv njih. Energija pristojnosti mora da bude jača od mržnje koju oni seju na svakom koraku. Zato od vas tražim maksimalnu energiju, požrtvovanost, to je nešto što nikad ne mogu da nam oduzmu. Hoće da nam ukinu državu Srbiju, oduzmu zemlju, da na faks koji dobijemo odgovorimo sa "da gazde", a mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom osim da služimo svom narodu. Mnogo je veća igra.

Izvor: Srbija Danas/Alo
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.