HARADINAJ LIKUJE: Proglasio pobedu RATNE KOALICIJE na izborima na KiM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2017, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HARADINAJ LIKUJE: Proglasio pobedu RATNE KOALICIJE na izborima na KiM!

Na konferenciji za štampu po zatvaranju birališta, rekao da je koalicija "Pan" ubedljivo pobedila

Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj proglasio je večeras pobedu koalicije koja je proizašla iz "ratnog krila", nazvanu "PAN", a koju čine koalicija Demokratske partije Kosova (DPK - Tači), ABK, Inicijativa za Kosovo (IK - Fatmir Ljimaj) i devet manjih partija.

On je, na konferenciji za štampu po zatvaranju birališta, rekao da je koalicija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Pan" ubedljivo pobedila.

- Jasna odluka obavezuje vladu Kosova - poručio je on zahvalivši se koalicionim partnerima i pozvao druge stranke da se pridruže radu na dobrobit "zemlje".

Koalicija "PAN" osvojila je 40 odsto glasova na današnjim vanrednim parlamentarnim izborima, objavila je prištinska televizija "Klan Kosova" pozivajući se na izlazne ankete.

Prema istim podacima, predviđa se da bi opoziciona stranka Samoopredeljenje mogla da osvoji 30 odsto glasova, dok bi koalicija pod vođstvom Demokratske lige Kosova (Isa Mistafa) trebalo da ima 27 odsto.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Izbori na KiM: Pobednik je Ramuš Haradinaj

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jun.2017, 00:00

Koalicija koja je proizašla iz "ratnog krila", nazvana "PAN", a koju čine Demokratska partija Kosova (DPK - Tači), Alijansa za budućnost Kosova (ABK - Haradinaj), Inicijativa za Kosovo (IK - Fatmir Ljimaj) i devet manjih partija pobedila je na današnjim prevremenim parlamentarnim izborima...Prema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.