Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Jun.2020, 00:50

Gojković (POKS): Očekivali smo veću podršku ali smo zadovoljni rezultatima

Predsednik Pokreta obnove kraljevine Srbije (POKS) Žika Gojković izjavio je noćas da je Koalicija za kraljevinu Srbiju zadovoljna rezultatom na nedeljnim izborima, iako je očekivala još veću podršku građana.

"Ovo su nam bili prvi republički izbori na kojima smo učestvovali i možemo biti zadovoljni rezultatom, iako smo očekivali još veću podršku građana. Uočili smo nepravilnosti na više od 20 biračkih mesta i podnećemo prigovore. Komentarisaćemo >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << izborne rezultate kada se završi izborni proces. Za nas on još nije gotov. Kako god se završi izborni proces, bilo nas u parlamentu ili ne, mi nastavljamo da se borimo za obnovu Kraljevine Srbije, njene snage i slave", rekao je Gojković.

Prema preliminarnim rezultatima ta koalicija je imala nešto manje od tri odsto i nije prešla cenzus.

Ta koalicija je ostvarila četvrti najbolji rezultat od 21 izborne liste, a na pokrajinskim izborima je osvojila pet mandata.

Kako se navodi u saopštenju, Koalicija za kraljevinu Srbiju će imati odbornike u više od 20 gradova.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.