Filipovski: Nije loša ideja da se održe izbori na svim nivoima

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filipovski: Nije loša ideja da se održe izbori na svim nivoima

Nova Srbija pozvala je danas Demokratsku stranku da prestane sa javnim kalkulacijama i kombinatorikama oko raspisivanja predsedničkih izbora, uz napomenu da je stav koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke da ne bi bila loša ideja da se održe izbori na svim nivoima

"Ukoliko predsednik države Boris Tadić smatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da treba da podnese ostavku neka to i uradi, obrazloži je i raspiše i predsedničke i parlamentarne i lokalne izbore u jednom danu", rekla je potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski na konferenciji za novinare.

"Stav naše koalicije je da to ne bi bila loša ideja, da bi to bio ispravan pristup i stav, s obzirom na to da bismo imali značajne uštede prilikom objedinjavanja izbora, a i gradjani Srbije bi se izjasnili na svim nivoima koga podržavaju, a koga ne", dodala je ona.

Prema njenim rečima, koalicija koju predvodi SNS a u kojoj su i NS, Pokret "Snaga Srbije" i Pokret socijalista je potpuno spremna i za predsedničke izbore i imaće svog kandidata.

"U ovom trenutku ne mogu da vam kažem ko je to, zato što ne znamo ni da li će biti raspisani izbori, ali ako budu bili, izaći ćemo sa tim u javnost", kazala je Filipovski.

Ona je dodala da izjave da će Srbija izaći iz krize krajem ove ili početkom sledeće godine podsećaju na obećanja koja su davana i pred izbore 2008. godine, i istakla da očekuje da građani Srbije ovaj put neće nasesti na ta "prazna, neutemeljenja i olako data obećanja".
Pogledaj vesti o: Izbori,   Predsednički izbori

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NS: Ako Tadić hoće, nek podnese ostavku!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012

Potpredsednica Nove Srbije Dubravka Filipovski pozvala je danas Demokratsku stranku da prestane sa javnim kalkulacijama i konbinatorikama oko raspisivanja predsedničkih izbora..."Ukoliko Boris Tadić smatra da treba da podnese ostavku neka to i uradi, obrazloži je i nek se raspišu i predsednički...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.