EGZODUS U REALU: Nije samo Azar! Omraženi fudbaler NAPUŠTA Madrid!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2023, 11:04

EGZODUS U REALU: Nije samo Azar! Omraženi fudbaler NAPUŠTA Madrid!

”Kraljevi” prelomili...

Real Madrid je potvrdio odlazak Edena Azara, međutim skupi neuspeh kluba sa Santjago Bernabeua nije jedini koji je danas potvrđen kao višak.

Uz Azara, Real će na kraju sezone napustiti i Marijano Dijaz, potvrđeno je u zvaničnom saopštenju. Marijano odlazi iz Reala, gde je uspeo da izbori plasman u najjači tim od 2011. do 2016. godine preko C i B tima.

Farewell, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << King Mariano. 🫡 pic.twitter.com/IZ8ti4ue4v

— Seputar Real Madrid (@SeputarMadrid) June 3, 2023

Ostaće zapamćeno da je za Real odigrao 84 utakmice i sa njim osvojio 13 trofeja. Među njima su dva u Ligi šampiona i tri u španskom prvenstvu.

Ako pogledate samo ovu sezonu, Marijano je upisao 11 nastupa za Real Madrid. U La ligi je kroz devet odigrao 150 minuta, u Ligi šampiona pet minuta, a na Svetskom klupskom prvenstvu jedan minut.

Sveukupno, Dijaz je ove sezone na terenu proveo nešto više od dva i po sata bez konkretnog učinka, a po sezoni zarađuje oko 8,5 miliona evra. Godinama je igrao vrlo malo, a pogađao još manje, a posebno je iznervirao navijače jer nije želeo da napusti klub zbog ugovora koji je imao. Zbog toga su ga navijači mrzeli, a odlazi kao slobodan igrač.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Klaudija Romani, navijačica Milana
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.