Dušan Savić: Zvezda gori, a baba se češlja

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Dec.2011, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Savić: Zvezda gori, a baba se češlja

Nije jasno legendi sa Marakane, Dušanu Saviću, zbog čega će izbori u Crvenoj zvezdi biti tek za šest meseci, s obzirom na trenutnu situaciju, pa je na svojstven način prokomentarisao:
- Selo gori, a baba se češlja.
Usledilo je objašnjenje zbog čega se poslužio nazivom popularne domaće serije.
- Ako je nešto vanredno, nije za šest meseci, nego mora odmah da se rešava. Ne znam kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je po statutu, nisam ga čitao, ipak, u ovakvoj situaciji se podrazumevaju vanredne mere. Na ljudima koji vode klub je da odluče, ali morali bi realno da procene situaciju.
Savić nije želeo da komentariše uzroke krize.
- O tome sam govorio poslednjih godinu dana, ne bih da se ponavljam, neka pronađu i pročitaju tekstove. Nikom od zvezdaša, naravno, ne prija što godinama nema titule, što je klub u minusu deset bodova.
NEOZBILJNO SA DŽAJOM
Neizvesnost oko povratka Dragana Džajića u Crvenu zvezdu, Dušan Savić smatra da je posledica nečije neozbiljnosti.
- Ne znam o čemu su razgovarali, ali u svakom slučaju povratak Džajića zaslužuje ozbiljniji pristup od ovog do sada – komentar je Savića.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.