Đurić: Skandalozan pritisak na Kseniju Božović

Izvor: RTS, 06.Sep.2019, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Skandalozan pritisak na Kseniju Božović

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić je rekao da je GI SDP, ubijenog Olivera Ivanovića, odlučila da nastupi na listi sa Srpskom listom kako bi bila sa svojom državom i osudio pritiske na Kseniju Božović zbog te odluke.
Marko Đurić je ocenio da je skandalozno ponašanje opozicije i pojedinih medija, koje je nazvao "Đilas-Šolakovim" koji, kako je rekao, vrše pritisak na Kseniju Božović. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Istakao je da je "strahovito" važno da Srbi nastupaju jedinstveno na predstojećim parlamentarnim izborima na KiM i da se okupe oko Srpske liste.
Srbima na KiM poručio je da će država Srbija nastaviti da ih podržava i bude uz njih.
Srpska lista predaće popodne listu kandidata za vanredne parlamentarne izbore na Kosovu i Metohiji. 
Vanredni parlamentarni izbori na KiM biće održani 6. oktobra.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Đurić: Skandalozan pritisak na Kseniju Božović

Izvor: B92, 06.Sep.2019

Beograd -- Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić izjavio da je "strahovito" važno da Srbi nastupaju jedinstveno na izborima na Kosovu i da se okupe oko Srpske liste...Đurić je rekao da je GI SDP, ubijenog Olivera Ivanovića, odlučila da nastupi na listi sa SL kako bi bila sa svojom državom i...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.