Đurić: Beograd nije na prodaju tajkunima

Izvor: RTS, 28.Sep.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Beograd nije na prodaju tajkunima

Predstojeći izbori u Beogradu biće "karneval" neprincipijelnih koalicija i brakova iz interesa, sa ciljem da se zaustavi obnova i snaženje države i Beograda, izjavio je potpredsednik Glavnog odbora SNS-a Marko Đurić.
"Beograd nije na prodaju tajkunima, on nije plac ili razorena fabrika iz neke od vaših pljačkaških privatizacija i nećete ga osvojiti i pretvoriti ponovo u svoju prćiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beograd je grad slobode duha i budućnosti koji smanjuje od vas nasleđene dugove merene milijardama, otvara nova gradilišta i sređuje rugla ostala iza vaše pljačke i nebrige", naveo je Đurić u saopštenju SNS-a.

Đurić smatra da je otvoreni poziv "Saše Jankovića upućen Draganu Đilasu, najvećem partneru Miroslava Miškovića, nagoveštaj okupljanja svih onih koji misle da građani postoje zbog njih, njihovih kombinacija i biznisa, a da je politika, ne prilika da se nešto učini za svoju državu i sugrađane, već prečica za brzo i nečasno bogaćenje".
Kako kaže, ako se po jutru dan poznaje, predstojeći izbori u Beogradu biće karneval neprincipijelnih koalicija i brakova iz interesa, sa jednim jedinim ciljem - da se po svaku cenu zaustavi obnova i snaženje naše države i njene prestonice.
"Građani, naravno, nisu kratkog pamćenja i dobro znaju šta mogu da očekuju od ljudi koji su besomučno zaduživali Beograd, tražili reket od investitora, obećavali kule i gradove, a umeli nešto da naprave samo onda kada dobiju neki strani kredit i to pod najnepovoljnijim uslovima i uz uračunatu proviziju. I samo ukoliko je te poslove izvodila neka 'burazerska' firma", rekao je Đurić.
Ističe i da je SNS uveo, nakon više od 15 godina "krađe i javašluka" onih koji bi novo da nastave tamo gde su stali, princip odgovornog upravljanja gradom, razduživanja umesto zaduživanja i gradnje umesto razgradnje.
Uveren je da će Beograđani umeti to da prepoznaju i da će na predstojećim izborima glasati za one koji vole i poštuju Beograd.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Stefanović: Izbori u BG možda u decembru, možda i kasnije

Izvor: B92, 29.Sep.2017, 09:01

Beograd -- Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio da je moguće da će beogradski izbori biti u decembru, ali nije isključio mogućnost i da budu kasnije...Stefanović je za RTS rekao da će SNS Beograđanima ponuditi program, a da neće isicati pojedinca za gradonačelnika. Kako kaže stav je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.