Đilas u Zumiranju: Ukoliko svi pređu cenzus, Vučić gubi vlast

Izvor: JužneVesti.com, 02.Mar.2018, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas u "Zumiranju": Ukoliko svi pređu cenzus, Vučić gubi vlast

Gost emisije “Zumiranje” Nedeljnika Vreme bio je nosilac liste "Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju" Dragan Đilas, koji je govorio o predstojećim izborima u prestonici. Između ostalog, on smatra da će, ukoliko sve opozicione stranke pređu cenzus na predstojećim izborima u prestonici, Srpska napredna stranka izgubiti vlast u Beogradu.

Što se tiče ambicije da se vrati na funkciju prvog čoveka >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << prestonice, Đilas objašnjava da želi da da svoj doprinos promenama.

Dve godine sam bio van politike i mislio sam da se u nju više nikad neću vratiti iskreno. Jer sam u politici od 2005. bio aktivan do 2014, a pre toga kao studentski lider, učesnik demonstracija, svaki put sam bio tu. Mislim da smo došli do nekog nivoa da bi bilo fer i pošteno i da bih mogao da pogledam sebe u ogledalo, da dam svoj doprinos koliko mogu, da se ove stvari promene. Eto, to je osnovni razlog - objašnjava Đilas.

O tome kako smatra da bi promena bila izvesna ukoliko bi se svi okupili na jednoj listi, te da će Srpska napredna stranka u Beogradu "pasti" ukoliko sve opozicione liste pređu cenzus, poslušajte u novom “Zumiranju”.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.