Deki u njega polaže velike nade, posle pauze, sledi - debi

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2020, 13:40

Deki u njega polaže velike nade, posle pauze, sledi - debi

Dete Crvene zvezde trenira i čeka svojih pet minuta.

Marko Konatar je stigao na prag Marakane pre 11 godina, prošao je Zvezdinu omladinsku školu i kroz kaljenje u filijali Grafičaru uspeo da izbori mesto u seniorskom rosteru crveno-belih.

Dejan Stanković i njegov stručni štab imaju veliko poverenje u ovog igrača, koji kao i svi ostali prvotimci trenira po posebnom režimu tokom vanrednog stanja.

"Po prestanku normalnog režima rada pre skoro >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mesec dana, dobili smo plan i program treninga tako da nam to mnogo znači. Siguran sam da svi igrači to maksimalno poštuju i iskreno treninzi nisu laki, ali moramo biti svesni koliko je bitno da to odradimo kako treba. Svi smo se, naravno, uželeli lopte i rada sa njom. Sve potrebne informacije dobijamo od stručnog štaba, imamo grupe na društvenim mrežama gde možemo da pitamo ukoliko imamo neke nejasnoće. Jedva čekamo da se vratimo na teren jer je mnogo kvalitetniji grupni rad", rekao je Konatar za sajt kluba i nastavio:

"Čim završimo program treninga koji odrađujemo svakog dana, ostaje nam mnogo slobodnog vremena. Trudim se da ga najviše provodim sa porodicom. Uglavnom se to svodi na gledanje serija, filmova. Bitno je da svi mi imamo svest o ovoj situaciji kako bi se što pre vratimo na teren. Takođe, često se čujem i sa saigračima, naročito sa Željkom Gavrićem i Veljko Nikolićem. Mi mlađi smo željni fudbala i jedva čekamo da se vratimo na teren", dodaje on.

Jedan od najmlađih u timu Dejana Stankovića ističe i da je saradnja sa starijim fudbalerima sjajna.

"Mnogo nam znače saveti starijih saigrača. Saradnja sa njima je fenomenalna na treninzima. Svi oni su često tu da nam pomognu u svim segmentima, često se čujemo i preko društvenih mreža. Kapiten Milan Borjan nam je svima rekao da uvek možemo da računamo na njega. Mislim da ćemo iz ovog izađi još jači i motivisaniji iz svega ovog. Treba da pokažemo kakav smo tim i da se psihički vratimo još bolji na teren. Sada su krenule i te akcije pomoći građanima i tu pokazujemo koliko je Zvezda ustvari veliki klub i dajemo primer drugima", ističe Konatar.

Kao neko ko je prošao sve na putu do prvog tima, savetuje i mlađe igrače da budu istrajni i uporni.



"Svaki igrač koji se trenutno nalazi u Grafičaru treba da zna koliko je bitno da maksimalno iskoristi priliku koja mu je pružena. Imaju primer upravo u meni, kao i Željku Gavriću i Veljku Nikoliću. Vidi se koliko je nama to veoma značilo, i možda glavna prekretnica ka prvom timu Crvene zvezde. Lep period sam proveo tamo, ljudi su veoma posvećeni počev od trenera Milije Žižića, i upravo zato beleže odlične rezultate
", zaključio je Konatar.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ZVEZDA MI JE NAJVEĆA LJUBAV: Konatar: Jedva čekam da debitujem!

Izvor: Kurir, 12.Apr.2020

Marko Konatar je prekoračio prag Marakane pre 11 godina, prošao je Zvezdinu omladinsku školu i kroz kaljenje u Zvezdinoj filijali Grafičaru uspeo da izbori mesto u seniorskom rosteru crveno-belih. I

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.