Danas parlamentarni izbori u Argentini

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Okt.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas parlamentarni izbori u Argentini

Vladajuća partija Posvećenost promeni u Argentini vodi u anketama uoči današnjih parlamentarnih izbora u toj zemlji, pokazuju rezultati istraživanja javnog mnjenja.

Ankete pokazuju da će vladajuća partija osvojiti 35 odsto glasova na izborima za Senat, kao i da ima prednost i u Buenos Aiersu, u kome živi trećina stanovništva Argentine.

Opozicija, koju predvodi bivša argentinska predsednica Kristina Fernandes Kiršner mogla bi da osvoji oko 30,5 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << glasova. Ona je omiljena među siromašnijim stanovnicima Argentine zbog izdašnih socijalnih davanja za ugrožene, dok se vladajuća stranka zalaže za otvoreno tržište.

Parlamentarni izbori u Argentini biće rani pokazatelj političke snage predsednika Maurisija Makrija koji planira da se kandiduje za drugi mandat na izborima 2019.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.