Nema kvoruma, zakazano novo zasedanje

Izvor: B92, 19.Feb.2024, 08:23

Nema kvoruma, zakazano novo zasedanje

Konstitutivna sednica Skupštine Grada Beograda zakazana je za danas.

Još je neizvesno kako će se sednica odvijati, da li će biti postignut dogovor o formiranju gradske vlasti ili će se pribeći novim izborima.

Zaključak o sazivanju konstitutivne sednice doneo je krajem januara Privremeni organ Grada Beograda, a na dnevnom redu je potvrđivanje mandata odbornika, kao i izbor predsednika skupštine i postavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sekretara, što je uslov da bi skupština bila konstituisana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KONSTITUTIVNA SEDNICA SKUPŠTINE BEOGRADA Danas formiranje gradskog parlamenta, ko ima većinu?

Izvor: Blic, 19.Feb.2024

Konstitutivna sednica Skupštine grada Beograda održava se danas, ali je još neizvesno kako će i da li imati većinu, i ko će eventualno biti njen deo. Nakon decembarskih izbora, situacija je takva da nijedna stranka i koalicija koja je prešla cenzus nema dovoljan broj odbornika da samostalno može...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.