Izvor: Blic, 11.Nov.2019, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DVA LICA IH DONELA U POŠTU" 4.000 glasova iz Srbije na kosovskim izborima proglašeni nevažećim

Izborni panel za žalbe i predstavke odlučio je da prihvati žalbu koalicije Nisma-AKR-PD i proglasi nevažećim 3.782 koverte pristigle iz Srbije na kosovskim izborima. U obrazloženju se navodi da glasanje nije obavljeno putem pošte, već su glasačke listiće donela dva lica u Poštu u Prištini.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Glasovi iz Srbije na kosovskim izborima proglašeni nevažećim

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2019

Izborni panel za žalbe naložio je kosovskoj Centralnoj izbornoj komisiji da iz konačnih rezultata kosovskih vanrednih parlamentarnih izbora izbaci glasove koji su stigli iz Srbije...Panel je prihvatio žalbu koalicije Nisma-AKR-PD i proglasio nevažećim 3.782 koverte pristigle iz Srbije. U obrazloženju...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.