Izvor: Blic, 06.Jun.2023, 09:27

"DUBOKO SMO ZABRINUTI ZBOG SITUACIJE NA SEVERU" Lajčak posle sastanka sa Kurtijem: Smirivanje tenzija, izbori, pa povratak dijalogu o normalizaciji

Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je danas, nakon što se sinoć zajedno sa izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom sastao sa premijerom privremenih prištinskih insitucija Aljbinom Kurtijem, da su duboko zabrinuti zbog situacije na severu KiM.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Evropska Unija

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle sinoćnjeg sastanka sa Kurtijem, Eskobar i Lajčak nastavljaju danas razgovore sa Osmani i Vučićem

Izvor: Danas, 06.Jun.2023

Specijalni predstavnik EU za dijalog o normalizaciji odnosa Beograda i Prištine Miroslav Lajčak i američki izaslanik za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar nastavljaju danas razgovore sa predstavnicima Prištine i Beograda.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.