DSS prešao cenzus u Boru

Izvor: RTS, 28.Jun.2010, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS prešao cenzus u Boru

Na ponovljenim izborima za odbnornike u SO Bor, DSS uspela da pređe cenzus od pet odsto i imaće dva odbornika u lokalnom parlamentu.

Demokratska stranka Srbije uspela je na ponovljenim izborima za odbnornike u Skupštini opštine Bor da pređe cenzus od pet odsto i imaće dva odbornika u lokalnom parlamentu, rečeno je agenciji Beta u sedištu stranke Ujedinjenih regiona Srbije (URS).

Prema dobijenim podacima, od 3.052 građana sa pravom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << glasa na ponovljenim izborima na dva biračka mesta, glasalo je 1.449 birača. Izbori su na tim mestima ponovljeni pošto je Opštinska izborna komisija (OIK) prošle nedelje utvrdila višak glasačkih lstića u kutiji.

Nakon ponovljenih izbora, prema podacima URS, koalicija koju čine Ujedinjeni regioni Srbije i Socijaldemokratska partija imaće u SO Bor 10 odborničkih mesta.

Koalicija Srpska napredna stranka-Nova Srbija, kao i koalicija Demokratska stranka-Srpski pokret obnove-Demohrišćanska stranka imaće po sedam odbornika, a koalicija koju čine SPS-PUPS-Jedinstvena Srbija imaće pet odbornika u skupštini.

Koalicija Vlaške demokratske stranke Srbije i Romske partije, Liberalno-demokratska stranka i Demokratska stranka Srbije dobili su po dva mandata.

Prema podacima URS, na izborima nije bilo nepravilnosti zbog kojih bi glasanje moralo da bude ponovljeno.
Pogledaj vesti o: Ujedinjeni Regioni Srbije,   Bor

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor: DSS prešao cenzus od pet odsto

Izvor: Mondo, 28.Jun.2010

Demokratska stranka Srbije uspela je na ponovljenim izborima za odbnornike u Skupštini opštine Bor da pređe cenzus od pet odsto.

Nastavak na Mondo...

BOR: DSS PREŠAO CENZUS

Izvor: Kurir, 28.Jun.2010

BOR - Demokratska stranka Srbije uspela je na ponovljenim izborima za odbnornike u Skupštini opštine Bor da pređe cenzus od pet odsto i imaće dva odbornika u lokalnom parlamentu, rečeno je u sedištu stranke Ujedinjenih regiona Srbije (URS)...Prema dobijenim podacima, od 3.052 građana sa pravom...

Nastavak na Kurir...

Bor: DSS prešao cenzus

Izvor: Šumadija Press, 28.Jun.2010

Jedina promena na ponovljenjim izborima za odbnornike u Skupštini opštine Bor je prelazak cenzusa od pet odsto Demokratske stranke Srbije.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.